GO with the flow

Bohemian Bracelets

Ik wil je graag even voorstellen aan… FLOW!

Na een aantal jaar gaat het nu weer kriebelen…. ik mis het (buitenland) avontuur!

In de Coronaperiode waren we allemaal aan huis gekluisterd. Ook al had het ook wel wat om mijn eigen omgeving met andere ogen te bekijken, (ik was iig niet de enige die ineens oog had voor de vogeltjes in de tuin) het was toch een klein wereldje waar we in leefden. 

Door al het reizen waren we bijna vergeten hoe mooi Nederland is. We hebben wat afgewandeld met elkaar. Om op die manier ons eigen landje weer te waarderen. Ook ben ik gestart met mijn sieradenlijn en bedrijfje GO with the flow ( www.go-withtheflow.com). Zo had, en heb ik nog steeds, letterlijk én figuurlijk weer iets om handen. Ik vind het heerlijk om te doen en krijg veel energie en voldoening van de reacties van klanten (o.a. op de verschillende markten).

Maar nu slaat het reisvirus dus weer toe. Ik wil mijn horizon verbreden! Nieuwe plekken ontdekken, nieuwe mensen leren kennen. In Nederland, maar ook weer naar het buitenland. Het mag weer, het kan weer, dus wat houd me nog tegen? Nou ehhhh… de vliegtickets worden duurder, een reisje Paros was fantastisch maar het kunnen gaan en staan waar ik wil, dat is vrijheid! Daar ga ik voor.

Ik heb altijd een voorliefde gehad voor VW Busjes, de Oldtimers dan hè?! Van die rondrijdende snoepjes (eye candy:) die mijn Hippiehart sneller doen kloppen. Dus zo begon het grote dromen. Op een dag moest en zou ik ook zo’n busje hebben! Die droom bleef en steeds als ik een VW busje zag werd ik er als een magneet naartoe getrokken. Na mezelf te hebben verdiept bleek een T3 voor mij de beste optie te zijn. Groot genoeg om in te overnachten, maar ook om haar te gebruiken als verlengde van mijn kraam tijdens de (Hippie-) markten waar ik mijn sieraden verkoop en blijkbaar rijden ze ook net iets comfortabeler dan haar kleinere charmante zusjes…

Aangezien mijn motto nog steeds is “Dromen zijn er om waar te maken” heb ik nu een busje gekocht! Om precies te zijn een VW T3 Weekender. De naam klinkt al goed, weekendjes weg… ik heb er nu al zin in. Een uitdaging, dat is het zeker want deze surfbus uit 1986 moet nog wel even aangepast worden en opgepimpt tot Hippiebus.

Hopelijk heb ik de genen van mijn vader ge-erfd, hij had nl. diverse oldtimers (Triumph’s) die hij opknapte, zijn passie heb ik iig wel meegekregen. Maar mocht het me niet lukken, met die lieve mensen om me heen, dan hier alvast een oproepje aan Handige Harry’s (of Harriëttes;). Want samen kom je verder (teamwork makes the dream work!).

Dit is ze dan… FLOW

Mijn nieuwe aanwinst!

Ik hoop heel veel veilige kilometers met haar af te kunnen leggen. Wie weet ontmoet ik jou onderweg, op een markt of een andere mooie plek! Om samen ervaringen te delen, mooie gesprekken te voeren bij het kampvuur.

Ben je benieuwd naar mijn avonturen?

Volg me dan via dit blog!

Ik ben er klaar voor en heb er veel zin in dus….

GO with (the) FLOW!

Events

Zondag 5 maart 2023

Zeldzaam Mooi Markt

Grote Markt – Gouda

12.00-18.00 uur

Zondag 26 maart 2023

Swan Market

Grote Markt – Antwerpen

11.00 – 17.30 uur

Juni (datum volgt)

Hippieland

Boekel (hippieland.nl)

Tijdstip volgt

Zat. 23 en zondag 24 juni

HipPeace

Stein (hippeace.nl)

11.00 – 17.00 uur